Home>Case Studies> Cofely GDF Suez – The British Library

Cofely GDF Suez – The British Library

Restaurant Refurbishment & Associated Works

Client - Cofely GDF Suez

Architect - Cofely GDF Suez

PQS - Cofely GDF Suez

Contract Type - Client Purchase Order

Programme Period - 5 weeks

Click for a larger image
Click for a larger image

QuoteA privilege to complete such a high profile refurbishment within an iconic British institution

The Challenge.

To deliver the full refurbishment of the staff restaurant and adjacent customer refreshment area and to manufacture and install a new servery counter.

Results.

A delighted client enjoying a high quality refurbishment completed on time, within budget and without any disruption whatsoever to the day to day activities of the British Library.

The Solution.

The project works involved the full refurbishment of the staff restaurant and adjacent customer refreshment area along with the manufacture and installation of a new servery counter.  We carried out the revival of all hardwood polishing; new soft and hard flooring was installed and the electrical installation was upgraded to suit the new layout.  We manufactured various other new joinery items that included a new pivot door enclosure to conceal the servery area curtain, a new lighting pelmet and curved and straight Maple skirting. All the works were completed throughout the night to ensure that there was no disruption to the day to day activities of the library.